De allerkleinste schoonheidssalon van Haarlem

Diamond Hair and Beauty Centrum Haarlem verzorgt inmiddels al 10 jaar alles op het gebied van haar en schoonheid. Het is misschien wel de allerkleinste schoonheidssalon van Haarlem maar wel eentje met alles onder één dak. Wij wassen, knippen en verven zowel dames, heren als kinderen. En je kunt bij ons ook zeker terecht voor een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling. Naast de meer gebruikelijke ontharingsmethodes bieden wij ook het epileren met een touwtje, een Oosterse techniek die wij zeer goed beheersen. Ook voor een manicure of pedicure ben je bij ons aan het juiste adres.

Ik heb het zelf meegemaakt. Ik was net een jaar in Nederland en ging naar de kapper. Ik had heel mooi en lang haar en toen heeft de kapster er een heel stuk van afgeknipt. Ik was zo verdrietig. “Waarom heb je dat gedaan vroeg ik?” “Nou”, zei ze, “je haar was helemaal dood. Het was beter om eraf te knippen.” Dat wil ik nooit meer meemaken want het heeft me een lange tijd gekost om mijn haar te laten groeien. Dit heeft er ook voor gezorgd dat ik nooit zomaar een stuk haar bij iemand anders afknip. Ik ben nu al jaren kapper en ik luister heel goed naar de klanten. Ik geef graag eerlijk advies maar de klant heeft het laatste woord.

Tahmineh, eigenaresse Diamond Hair and Beauty Centrum Haarlem

Vakbekwaam personeel

Wij werken met vakbekwaam personeel en zijn goed thuis in de laatste trends en technieken, daarbij kan je denken aan alles op het gebied van knippen, verven, highlights en styling.

Geopend van dinsdag t/m zaterdag

Onze beautysalon is 5 dagen per week geopend van dinsdag  t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00.

Met of zonder afspraak

Wil je meer informatie over één van onze behandelingen aarzel dan niet om telefonisch of per whats app contact met ons op te nemen 06-130 74 888. Het liefst werken wij op afspraak omdat we dan zeker weten dat je niet hoeft te wachten maar je mag ook altijd binnen komen lopen.

Afspraak maken

Bekijk de behandelingen