Het is belangrijk dat een kapsel bij je past. Dat het past bij je gezicht. Bij de één is lang haar mooier en bij de ander is kort haar beter. Ook de kleur van het haar is belangrijk. Bij de keuze van het kapsel geven wij graag advies. Heb je een kort voorhoofd dan staat een pony meestal niet zo goed. Heb je een wat langer voorhoofd dan maakt het je gezicht juist mooi rond.

Wassen, knippen en kleuren in Haarlem

Midden in het centrum van Haarlem vind je onze schoonheidssalon. Misschien zijn we wel de kleinste in de stad maar we doen ons best om het persoonlijk en gezellig te maken. Zo luisteren we goed naar jouw wensen en staat de koffie of thee altijd klaar.

Dames, heren en kinderen

Wij knippen mannen, vrouwen en kinderen. U geeft aan wat u in gedachten heeft of u neemt een foto zien en dan knippen wij het gewenste kapsel. Op afspraak kunnen we u uiteraard altijd direct helpen maar u mag ook gewoon binnen komen lopen om te kijken of er plek is.

Wassen, knippen en kleuren

Wij wassen uw haar met verzorgende shampoo en conditioner en houden rekening met gekleurd haar en normaal haar. Op uw verzoek geven we u een haarmasker en masseren we de hoofdhuid.

Kleurbehandeling

Highlights, lowlights, uitgroei verven het kan allemaal en het is helemaal afhankelijk van wat u wilt. Het verven van de uitgroei duurt ongeveer 50-60 minuten afhankelijk van de lengte van het haar. De verf heeft een half uur nodig om goed in te trekken en wordt daarna behandeld met een serum op basis van vitaminen waardoor het haar zacht blijft. Het haar wordt droog als je het regelmatig verft maar met deze voedende crème blijft het soepel aanvoelen. Ook de low- en de high lights zijn afhankelijk van de lengte van het haar en de hoeveelheid kleuren die je wens. Over het algemeen duurt deze behandeling minimaal 60 minuten.

permanentbehandeling

De permanentbehandeling is een complete behandeling inclusief wassen, knippen, de permanent behandeling en het in model brengen van het kapsel. Na het verven of na de permanentbehandeling wordt uw haar behandelt met een speciale extra verzorgende crème.

Wassen en föhnen

Na afloop van de knipbeurt wordt je nieuwe kapsel met de föhn gedroogd en extra verzorgd met gel, serum of wax afhankelijk van het kapsel. Wilt je jouw kapsel in model geföhned hebben dan worden daar extra kosten voor in rekening gebracht.

Opsteken

Ga je naar een bruiloft of naar een verjaardag en je wilt een mooi kapsel? Maak een afspraak en we brengen jouw haar in model.

Wassen, knippen en kleuren in Haarlem openingstijden

Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00. Om je snel en beter te kunnen helpen is het maken van een afspraak aan te raden maar je mag ook altijd gewoon binnen komen lopen. Graag tot ziens in onze salon!