Wij staan de hele dag op onze voeten. Een beetje extra aandacht kan geen kwaad. Als je de eelt weghaalt en de voeten regelmatig verzorgt voel je je beter en kun je beter ontspannen. En in de zomer is het al helemaal fijn dat je voeten er verzorgd uitzien. Niet alleen vrouwen komen trouwens voor de pedicure, ook mannen bezoeken onze salon regelmatig. Voor een optimale voetverzorging zou je iedere 5-6 weken voor een pedicure behandeling moeten gaan.

Pedicure in Haarlem centrum

Wij hebben verschillende behandelingen maar vrijwel alle behandelingen starten met een warm bubbelbad, het knippen en vijlen van de nagels en het verwijderen van eelt. Als er likdoorns zijn worden deze weggehaald en kalknagels of andere voet- of nagel kwesties die extra zorg nodig hebben, worden behandeld. Iedere behandeling eindigt met nagellak en een verzorgende voetcrème.

Pedicure in Haarlem Schoonheidssalon Diamond

Duur van de behandeling

Sommige voeten zijn makkelijk en hebben alleen wat eelt. Een eenvoudige behandeling duurt ongeveer een half uur en is er al vanaf €14,50. Soms hebben de voeten wat extra aandacht nodig en duurt de behandeling langer. Ook bieden wij de keuze tussen normale behandelingen en een luxe spa behandeling. Het verzorgen van de voeten werkt erg ontspannend en even een beetje tijd voor jezelf is af en toe helemaal niet verkeerd.

Kleine pedicure €14,50
Nagels vijlen en knippen, polijsten, riemverzorging en lakken.

Pedicure €25,50
Warm bubbelbad, nagels vijlen en knippen, eeltverwijdering, polijsten, riemverzorging en lakken.

Luxe spa pedicure €35,00

Warm bubbelbad, nagels vijlen en knippen, eeltverwijdering, polijsten, riemverzorging, scrub, lakken en massagebehandeling.

Pedicure in Haarlem centrum – Zijlstraat 33

Je vindt ons aan de Zijlstraat 33 in het centrum van Haarlem. Wij zijn 6 dagen in de week geopend, van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00.