De behandeling met microblading

De eerste stap is om met potlood de gewenste vorm van de wenkbrauwen aan te brengen zodat u kunt zien hoe het gaat worden. Daarna blijven we tekenen totdat het resultaat naar wens is en u akkoord bent. Vervolgens beginnen we met de microblading. Dit houdt in dat we dunnen krasjes in de huid maken waarin het pigment wordt aangebracht. Deze behandeling neemt doorgaans ongeveer twee uur in beslag. Na afronding van de behandeling geven wij u instructies voor nazorg mee zodat u uw wenkbrauwen optimaal kunt verzorgen. In de loop van een paar dagen worden uw wenkbrauwen een paar tinten lichter met een schitterend resultaat. U krijgt ook een afspraak voor nabehandeling enkele weken later.

Wat is microblading precies

Microblading is de laatste ontwikkeling op het gebied van semi-permanente make-up in de beauty branche. Met de microblading techniek zijn uw wenkbrauwen levensecht en ziet u vrijwel geen verschil met echte wenkbrauwen. Daarvoor is het gebruik van de zgn. ‘hairstroke’ verantwoordelijk. Daarmee brengen we heel fijne lijntjes aan in de plaats van of tussen andere haartjes. Dat geeft uw wenkbrauwen een stijlvolle en echt uitziende vorm.

Resultaat

Hoelang blijft het resultaat van microblading/PMU mooi? Dat hangt af van de conditie van uw huid en hoe u deze verzorgt. Normaal gesproken blijven de wenkbrauwen twee tot drie jaar mooi. Stelt u ze vaak bloot aan zonlicht of de zonnebank, dan zullen de pigmenten in uw wenkbrauwen sneller verbleken.

Microblading €275
Touch up binnen 6 maand €85
Touch up binnen 2 jaar €175
Touch up na 3 jaar €275